Mångsidig golvläggare

Våra golvläggare är professionella hantverkare som har arbetat inom branschen under många år. Vi hjälper dig när dina golv ser lite slitna ut eller om du känner att du behöver ett helt nytt. Oavsett vad du har för problem finns vi där för dig och ser till att leverera det resultat som du är ute efter. Som dina golvläggare kan vi även hjälpa dig med golvslipning och utför alltid en dammfri sådan. Bara fråga oss om du vill veta mer. När det kommer till golvslipning utför vi detta utifrån dina behov och vi kan använda oss av olika typer av ytfinish för att få det resultat som du önskar. Ring eller mejla oss för att påbörja ett samarbete, och få de golv som du drömmer om och som du förtjänar. 

Vi utför både golvläggning och golvslipning

När du först kontaktar oss kommer vi att inspektera ditt golv och diskutera dina tankar och vad det är du är ute efter. Om ett golv är slitet är det inte alltid det krävs nya golv, utan det kan räcka med att slipa det. Tack vare vår erfarenhet som golvläggare kan vi hjälpa dig med rådgivning, och komma med förslag på vad som kan passa i ditt hem. Som dina golvläggare ser vi alltid till att du är nöjd med våra tjänster. Vi lämnar aldrig ett jobb förrän vi får ett godkännande från dig. Kunden kommer alltid först är vårt motto och det är anledningen till att våra kunder är nöjda varje gång. 

Golvläggare som arbetar med den senaste tekniken

När vi arbetar med dina golv använder vi oss av moderna verktyg. Vi håller oss alltid uppdaterade med den senaste tekniken. Våra medarbetare har arbetat inom industrin under många år, vilket betyder att de har en unik kunskap när det kommer till både att lägga golv, men även att slipa golv. Vi är certifierade, följer svenska regleringar och vi lämnar alltid en garanti på vårt arbete när vi arbetar med ditt golv. När du anställer oss har du inget att oroa dig för, utan vi sköter allt med högsta kvalité och du kan bara njuta av resultatet.