Om oss 

Välkommen till oss på Diamönd Bygg! Vi är ett etablerat företag som har arbetat inom branschen under många år. Våra medarbetare är lyhörda, arbetar effektivt, har erfarenhet och är utbildade. Vi tror också på att alltid erbjuda en personlig service för våra kunder. Vi utför uppdrag åt alla sorters kunder, både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Det finns inget uppdrag som vi inte kan ta oss an.

Passion för våra kunder

Vi har en bred kundbas, och har många återkommande kunder. Vad kan detta bero på? Det är för att vi alltid levererar högkvalitativa tjänster till ett bra pris. För oss finns det inget viktigare än att lyssna på våra kunder och se till att leverera resultatet som de har önskat sig. Att hålla en öppen kommunikation med våra kunder är viktigt för oss. Fråga oss gärna om referenser från tidigare kunder, då kan du se själv varför vi ofta är det första valet när våra kunder ska välja golvläggare. 

Kunniga medarbetare som alltid levererar hög kvalitet

Vi sätter höga krav på oss själva och ser till att resultatet alltid blir som önskat. För oss är det viktigt att du är nöjd med vårt arbete. Därför erbjuder vi hållbara lösningar. När du anställer oss garanterar vi en hög kvalitet på arbetet. Vi är så trygga med det vi gör att vi alltid lämnar en garanti på det arbete vi utför. Vi lämnar alltid en kostnadsfri offert vid första kontakt, och om du accepterar den så kommer vi att påbörja vårt arbete och lägga det golv som du drömt om.