Våra tjänster 

Vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning och kan hjälpa till med en rad olika tjänster. För oss är det viktigt att inte enbart erbjuda tjänster av en hög kvalitet, utan även till ett bra pris. Därför tillkommer det aldrig några extra kostnader hos oss, utan den offert du fick kommer att vara det som gäller. 

Vi kan erbjuda våra kunder:

  • Golvläggning
  • Golvslipning
  • Slipning av trappor
  • Rådgivning

Detta är bara ett urval av de olika tjänsterna som vi kan erbjuda våra kunder. Vi anpassar alltid våra tjänster efter dina unika behov. Alla våra uppdrag är olika, precis som alla kunder är olika. Vi ser därför till att alltid lyssna på dig som kund och dina önskemål. Ring oss gärna så kan vi prata om dina drömmar och hur dessa kan bli verklighet med vår hjälp. 

Experter på golv

Vi kan golv, och vi har erfarenhet av att jobba med alla sorters golv. Det spelar ingen roll om du behöver hjälp med att slipa ditt nuvarande trägolv för att bevara det, eller helt byta ut ditt golv mot något nytt. Vi kan hjälpa dig att nå resultatet du önskar och vi värdesätter högt att våra kunder blir nöjda med våra tjänster varje gång. 

Använd ROT-avdraget för våra tjänster

För privatpersoner gäller även ROT-avdraget för våra tjänster, vilket vi kommer att inkludera i ditt slutgiltiga pris. Du kommer då att få ett skatteavdrag på 30 % och detta gäller på arbetskostnaden. Alla våra offerter är självklart också kostnadsfria och det finns inget krav på att du måste acceptera dessa.