Mångsidig golvläggare

Våra golvläggare är professionella hantverkare som har arbetat inom branschen under många år. Vi hjälper dig när ditt golv börjar bli slitet eller om du känner att du behöver ett nytt. Oavsett vad du har för problem med ditt golv finns vi här för dig och ser till att leverera det resultat som du är ute efter. Som din golvläggare kan vi även hjälpa dig med golvslipning och utför alltid en dammfri sådan. Det är bara att fråga oss om du vill veta mer. Ring eller mejla oss för mer information.

Vi utför både golvläggning och golvslipning

När du först kontaktar oss kommer vi att inspektera ditt golv och diskutera med dig vad det är du är ute efter. Om ett golv är slitet är det inte alltid det krävs ett nytt, utan det kan räcka med att slipa det. Tack vare vår erfarenhet som golvläggare kan vi hjälpa dig med rådgivning och komma med förslag på vad som kan passa i ditt hem. Som din golvläggare ser vi alltid till att du blir nöjd med våra tjänster. Vi är aldrig nöjda förrän du som kund också är det. Vårt motto är att kunden alltid kommer först!

Några av våra projekt

Golvläggare som arbetar med den senaste tekniken

När vi arbetar med golv använder vi oss av moderna verktyg. Vi håller oss alltid uppdaterade med den senaste tekniken. Våra medarbetare har arbetat inom branschen under många år vilket betyder att de har en unik kunskap när det kommer till att lägga och slipa golv. Vi är certifierade, följer svenska regleringar och lämnar alltid en garanti på vårt arbete när vi arbetar med ditt golv. När du anställer oss har du inget att oroa dig för, utan vi utför alltid våra jobb med högsta möjliga kvalité!