Vi är den rätta golvläggaren

Vi anpassar alltid våra tjänster efter dina unika behov. Alla våra uppdrag är olika, precis som alla kunder är olika. Vi ser därför till att alltid lyssna på dig som kund och dina önskemål.

img

Våra tjänster

Vi kan erbjuda våra kunder golvläggning, golvslipning, slipning av trappor och rådgivning. Detta är bara ett urval av de olika tjänster som vi erbjuder.

img

Helhetslösning

Vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning och kan hjälpa till med en rad olika tjänster. För oss är det viktigt att inte enbart erbjuda tjänster av en hög kvalitet, utan även till ett bra pris. Därför tillkommer det aldrig några extra kostnader hos oss, utan den offert du får kommer att vara det som gäller.

img

Experter på golv

Vi kan golv och har erfarenhet av att jobba med alla tänkbara typer av dessa. Det spelar ingen roll om du behöver hjälp med att slipa ditt nuvarande trägolv för att bevara det eller helt byta ut det mot ett nytt.

img

Använd ROT-avdraget för våra tjänster

För privatpersoner gäller även ROT-avdraget för våra tjänster vilket vi kommer att inkludera i ditt slutgiltiga pris. Du kommer då att få ett skatteavdrag på 30 % av arbetskostnaden. Alla våra offerter är självklart också kostnadsfria och det finns inget krav på att du måste acceptera de.