Om oss

Vi på JG Parkett & Inredning AB har gedigen erfarenhet av att jobba som golvläggare. Till oss kan du vända dig och få hjälp med slitna parkettgolv såväl som med att lägga nya golv. Vi arbetar med fokus på att våra kunder ska bli nöjda och erbjuder prisvärda lösningar för alla hem. Vi hjälper också företag att hitta rätt golv utefter verksamhet. När vi arbetar hos dig kan du lita på att du blir vänligt och professionellt bemött. Vi tar på oss stora som små arbeten och värdesätter alla kunder lika mycket.

Vi levererar ditt drömgolv

Vi lyssnar noga på våra kunder. Att lägga nytt golv är en investering och vi vill du ska få det golv du drömt om. Varje hem är unikt och vi kan se till att skapa den stil du önskar. Är du osäker på om golven kommer matcha din inredning hjälper vi dig med detta. Vi har ett öga för design. Oavsett om du vill ha ett massivt trägolv eller en mjuk heltäckningsmatta hjälper vi dig med detta. Vi på JG Parkett & Inredning AB lyssnar på dig som kund och har flexibla lösningar.

Några av våra projekt

Vi ger dig snabbt en offert

Om du redan vet vilket golv du vill ha kan vi ge dig en snabb offert. Våra priser är konkurrenskraftiga och vi utför jobb av högsta kvalitet. Är du osäker på vilket golv som passar kan du inspireras av våra tidigare arbeten. Våra golvläggare kan hjälpa dig att hitta olika alternativ att välja mellan. Kontakta oss på JG Parkett & Inredning AB för en offert redan idag.