Om oss

Vi på JG Parkett & Inredning AB har gedigen erfarenhet och kunskap som golvläggare. Till oss kan du vända dig och få hjälp med slitna parkettgolv såväl som med att lägga nya golv. Vi arbetar med fokus på kundnöjdhet och prisvärda lösningar för alla hem. Vi hjälper också företag att hitta rätt golv utefter verksamhet. När vi arbetar hos dig kan du lita på att du blir vänligt och professionellt bemött. Vi tar på oss stora som små arbeten och värdesätter alla kunder lika.

Vi levererar ditt drömgolv

Vi lyssnar noga på våra kunder. Att lägga nytt golv är en investering och vi vill du ska få dina drömmars golv. Varje hem är unikt och vi kan se till att skapa den stil du önskar. Är du osäker på om golven kommer matcha din inredning hjälper vi dig. Vi har ett öga för design. Oberoende om du vill ha ett massivt trägolv eller en mjuk heltäckningsmatta hjälper vi dig med färg och stil. Genom att vi på JG Parkett & Inredning AB lyssnar på dig så har vi flexibla lösningar. Det ska vara enkelt med golv.

Några av våra projekt

Vi ger dig snabbt en offert

Vet du redan vilket golv du vill ha kan vi ge dig en snabb offert. Våra priser är konkurrenskraftiga och vårt slutresultat av högsta kvalitet. Är du osäker på vilket golv som passar kan du inspireras av tidigare arbeten. Våra golvläggare kan hjälpa dig att hitta olika alternativ att välja mellan. Kontakta oss på JG Parkett & Inredning AB för en offert redan idag.